Ofte stillede spørgsmål

Til hvilke telefoner er mobilappen tilgængelig?

Varmeren styres ved hjælp af Airrex-appen, som både findes i Google Play Store til Android og i App Store til Apple-telefoner.

Hvordan installerer jeg appen?

1. Åbn Google Play eller App Store.
2. Find Airrex-appen.
3. Installér appen på din enhed

Kan jeg bruge varmeren uden internetforbindelse?

Ja du kan! Airrex-varmere er fuldt funktionelle selv uden netværksforbindelse. I dette tilfælde er det kun fjernovervågnings- og kontrolfunktionerne, der er deaktiveret.

Hvordan fjernbetjenes enheden?

Airrex-mobilappen fungerer på samme måde som kontrolpanelet på enheden. Airrex i-varmere kan fjernstyres fra hvor som helst i verden via Airrex-appen. Appen viser dig følgende i realtid, for eksempel:

– temperatur i det opvarmede rum
– brændstofniveau
– om varmeren kører lige nu – fejlmeddelelser.

Du kan styre varmeren, som var du fysisk ved siden af enheden, med undtagelse af, at en enhed, der er helt slukket, ikke kan startes med fjernbetjening.

Vil Airrex genstarte efter en strømafbrydelse?

Ja. De nye Airrex i-varmere vil fortsætte med at fungere efter en strømafbrydelse i samme driftstilstand som før afbrydelsen.

Hvilken type kontrolpanel har enheden?

Airrex i varmere har et LED kontrolpanel med fjernbetjening. Displayet kan bruges til at kontrollere temperatur, timer og fejlkoder. Du kan justere termostaten og timeren og kontrollere brændstofniveauet. Kontrolpanelet fortæller dig også, om Wi-Fi/Bluetooth-forbindelsen er aktiveret. Enheden tændes fra kontrolpanelet; en enhed, der er slukket, kan af sikkerhedsmæssige årsager ikke startes med fjernbetjening.

Kan jeg bruge enheden uden appen eller Wi-Fi?

Ja. Enheden fungerer også som de tidligere modeller. Du kan styre den med kontrolpanelet på enheden eller med den medfølgende fjernbetjening.

How long can Wi-Fi models survive a power outage?

Længden af strømafbrydelsen er ligegyldig, fordi dataene er lagret i flash-hukommelsen, som er en ikke-flygtig type hukommelse. Dataene opbevares i op til 10 år, selvom strømmen er slukket. Du kan også bruge en fjernbetjent stikkontakt.

Kan jeg starte Airrex med en mobiltelefon?

Airrex i-varmere kan kun fjernbetjenes, når varmeren først er tændt på tænd/sluk-knappen. Du kan dog sænke den ønskede temperatur til så lavt som 0 °C. I så fald vil rummets temperatur ikke komme under frysepunktet, og du kan hæve temperaturen med fjernbetjening, når det ønskes, for eksempel til 15 eller 20 °C. Hvis enheden er helt slukket, kan den ikke startes via appen.

Hvordan kan jeg fjernstyre varmeren i et rum uden Wi-Fi?

Enhver router/mobilforbindelsesenhed kan bruges med varmeren, så længe den understøtter 2,4 GHz-frekvens og er lille nok til at passe i det medfølgende hul (se billede). Mens de fleste nye routere fungerer med Airrex i-varmere, anbefaler vi, at du bruger den model, der er tilgængelig hos os, fordi vi har testet den og sikret os, at den virker. Enheden fungerer med enhver udbyders kort, så længe netværket er godt.

Hvad sker der, når netværket/Wi-Fi-forbindelsen mistes?

Hvis Wi-Fi-forbindelsen går tabt, vil enheden fortsætte med at fungere normalt med de aktuelle indstillinger, indtil den løber tør for brændstof. Hvis enheden finder netværket igen på noget tidspunkt, kan du kontrollere den igen via appen. Enheden kræver ikke brug af appen eller en netværksforbindelse. Du kan bruge det fysiske kontrolpanel på enheden eller den medfølgende fjernbetjening.

Kan mere end én person styre varmeren via appen?

Ja. Alle skal blot være logget ind i appen med det samme ID.

Spreder varmen sig også jævnt i store rum?

Ja det gør. Infrarød varme spredes jævnt over meget lange afstande. Mange tror fejlagtigt, at der skal en ventilator til for at overføre varme fra f.eks. en ende af en hal til en anden. Der kræves ikke en blæser – den infrarøde varmer opvarmer materialer, vægge, gulve og alle andre materialer i rummet.

Hvorfor er en infrarød varmer mere effektiv end en varmeblærer?

Den infrarøde varmer opvarmer materialet. En varmeblæser opvarmer luft. Når du for eksempel åbner en loftsdør til en hal, undslipper den varme luft udenfor, og der kommer kold luft ind. I en hal udstyret med infrarød varmer er alle materialer varme, så meget varmeenergi bevares selv efter luftudskiftningen. I en hal udstyret med en varmeblæser slipper al varmen ud af døren, og opvarmningen skal startes forfra ved en meget lavere temperatur. Derfor kræver den infrarøde varmer meget mindre energi.

Hvordan kan der være en lugtfri dieselvarmer?

Når det brugte brændstof forbrændes næsten fuldstændigt, skaber det ikke lugte eller farlige emissioner. Kulilte dannes ved ufuldstændig forbrænding, med for lidt ilt. Når forbrændingen er fuldstændig, dannes der ingen kulilte. Airrex’s produktudviklingshistorie går over 20 år tilbage, så varmerens funktion er blevet finjusteret til perfektion.

Hvorfor opfanger jeg en let lugt, når varmeren starter/stopper?

Når varmeren starter/stopper, kan der komme en mild lugt af brændstof fra udstødningsrøret. Dette skyldes, at varmeren ved start/stop ikke helt formår helt at brænde brændstoftågen fra dysen. Den ubehagelige lugt er ikke farlig. Du kan forhindre enhver lugt ved start/stop ved at bruge Neste Green Heat.

.

Hvordan kan jeg være sikker på, at der ikke kommer farlige gasser ud af udstødningsrøret?

Udstødningsemissionerne fra Airrex-varmere er blevet undersøgt og målt i Finland på det energiteknologiske laboratorium ved Kymenlaakso University of Applied Sciences (KYAMK). Siden 1992 har emissionsmålingslaboratoriet på KYAMK udført udstødningsgasmålinger for kraftværker, procesindustrien og rederier. Du kan se det fulde måleresultat her.

Hvorfor bruger min varmer mere end i jeres eksempel?

Airrex varmere bruger:

  • AH200i: 0,95-1,4 l/t når den kører

  • AH300i: 1,05 – 1,24 l/t når den kører

  • AH800i: 1,71 – 1,9 l/t når den kører

    Mængden af brændstof, der skal til for at opvarme en hal, påvirkes f.eks. af mange faktorer: tykkelsen af tag- og vægisolering, antal døre og vinduer, hvor ofte døre/vinduer åbnes, om der bringes koldt udstyr ind i hallen osv.

    I løbet af de første par dage bruger den infrarøde varmer mere brændstof end normalt, fordi alle materialer i rummet er kolde. Når materialerne varmes op til den ønskede temperatur, reduceres forbruget. Som sådan kan mængden af brændstof, der forbruges pr. dag, variere betydeligt.

Kan Airrex-varmere køre på strøm fra en cigarettænder?

Når du tilslutter en bils cigarettænderstik til en inverter på mindst 150 W, kan du også køre Airrex på strømmen fra cigarettænderen. Dette gør det muligt at bruge varmeren i for eksempel vedligeholdelseskøretøjer på farten.

Er det muligt at få reservedele til varmeren, hvis noget går i stykker?

Ja det er. Hver del af en Airrex-varmer kan udskiftes, hvis det er nødvendigt. Importøren har alle reservedelene på lager, så leveringstiden er meget kort.

Jeg har brugt varmeren i et par dage nu. Hvorfor er der vanddråber på vinduerne i min nye hal? Afgiver varmeren så meget fugt?

Airrex infrarøde varmere afgiver ikke nok fugt til, at det kan kondensere på vinduer. Når den infrarøde varmer først bruges i et rum, hvor der tidligere kun har været brugt varmeblæser, kan der være fugt på vinduerne. Når den infrarøde varmer opvarmer materialer, fjernes fugt fanget i strukturer effektivt af den infrarøde varme. Hvis der opstår fugt, når Airrex infrarøde varmere bruges, anbefaler vi at hæve temperaturen til cirka 20 °C i et par uger og at sikre tilstrækkelig ventilation. Dette vil fjerne fugten fra det opvarmede rum.