BETALINGS- OG LEVERINGSBETINGELSER OG -VILKÅR

Rex Nordic BV (85569038) (webshop) sælger produkter til Holland. Vi forbeholder os alle rettigheder til at ændre vilkår og betingelser samt priserne. Alle priser er inklusive moms.

Kontakt os

Service

Telefon 29 11 55 70  
E-mail service@rexnordic.com

Rex Nordic A/S
C/O Lind Advokataktieselskab Ved
Vesterport 6, 2. 1612
København V Denmark

Ordrer

Ordrer afhentes fra det online butiksudvalget ved at tilføje produkterne til indkøbskurven. Ordren bekræftes ved at bruge check-ud-funktionaliteten i netbutikken til at betale for købet. Ved at bekræfte en ordre accepterer du disse vilkår og betingelser, produktpriser og forsendelsesomkostninger. En e-mailbekræftelse vil blive leveret, hvis en e-mailadresse er angivet på tidspunktet for bekræftelse af ordren. E-mailbekræftelsen viser de bestilte produkter og priserne.

Betalinger

Visma Pay (Paybyway Oy, forretnings-id FI24865594) er betalingsfacilitator for netbutikken. Paybyway Oy er en betalingsfacilitator autoriseret af den finske finanstilsyn. Betalingsprocessen udføres i Visma Pays online-tjeneste. Visma Pay eller Paybyway Oy vil blive vist som modtager af din betaling i bankkontooversigten og på din faktura. Det er sikkert at betale med Visma Pay. Al information udveksles gennem sikrede forbindelser.

Handelen foregår mellem onlinekunden og netbutikken. Netbutikken er ansvarlig for alle forpligtelser i forbindelse med handlen.

Læs mere om Visma Pay: https://www.visma.fi/vismapay/

Betalingsmetoder
Med Visma Pay kan du betale din ordre med et betalingskort. Følgende betalingsmetoder understøttes: Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- og Debit MasterCard betalingskort.

Kontakt Visma Pay

Visma Pay, Paybyway Oy (forretnings-id FI24865594)
E-mail: helpdesk@vismapay.com
Telefon: +358 9 315 42 037 (hverdage 8-16)
Adresse: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta, Finland

Levering

Læs mere om levering her >>

Returneringer

Kunden har ret til at ændre eller returnere bestilte produkter inden for 14 dage efter modtagelse af ordren. Kunden har ret til at ændre eller returnere hele eller dele af produkterne i ordren. De ændrede og returnerede produkter skal være ubrugte og i original emballage. 

Hvis du ønsker at returnere eller bytte produkter, skal du først kontakte netbutikken og bede om returneringsvejledning. Kunden er ansvarlig for portoomkostningerne ved returneringen. Hvis du ønsker at returnere produktet, bedes du kontakte vores kunde service via telefon eller mail.

Angiv dit navn, kontaktoplysninger og kontonummer i returneringen for en eventuel refusion.

Annullering af en ordre, mangelsansvar og reklamationer

Kunden har ret til at annullere en ordre, før ordren afsendes. Annulleringen skal ske skriftligt via en e-mail til info@rexnordic.com.

Netbutikken er ansvarlig for mangler ved de solgte produkter i henhold til gældende lovgivning. Kontakt kundesupport straks i tilfælde af en reklamation. Forbrugeren har ret til at indbringe en tvist i Forbrugertvistenævnet i en sag om tvist mellem netbutikken og forbrugeren.