Den mægtige Airrex AH800 har imponeret med sin hurtige opvarmning i Irongrays Autocentre

John McCulloch bruger Airrex AH800 at opvarme sit værksted, som har flere områder til bilvedligeholdelse. Irongray Autocentre Ltd servicerer, reparerer og sælger biler. Arbejdsområdet har også et stort mezzanin-areal, der kræver opvarmning.

“Vi har et stort værksted med forskellige områder til at arbejde på biler, vi arbejder også med rallybiler på værkstedet i et stort mezzanin-område, som også er opvarmet.”

McCulloch havde brug for en varmer, der opvarmer rummet hurtigt og nemt kan flyttes til den arbejdsstation, hvor der er mest brug for varme. Den infrarøde varmer opvarmer hurtigt materialet i rummet, og varmen overføres fra de allerede opvarmede genstande til rummet. Effekten af en infrarød varmer er baseret på opvarmningen af materialet, og af denne grund er varmeren rigtig god til rum med udstyr såsom biler.

“Vi varmer hele værkstedet og ethvert område vi har brug for op, fordi vi nemt kan flytte varmeren.”

Selvom døren eller vinduerne skal åbnes, slipper varmen ikke så hurtigt ud som for eksempel med en varmeblæser. Varmen er bundet til materialet i rummet og slipper derfor ikke hurtigt ud af rummet.

”Det er fantastisk, da du kan flytte varmeren rundt til forskellige dele af virksomheden, når det er nødvendigt.”

Airrex infrarøde varmer kræver ingen installation udover at sætte stikket i stikkontakten i væggen. Derfor er hjulvarmeren nem at flytte tættere på arbejdsområdet. Arbejdskomforten øges, og arbejdseffektiviteten forbedres potentielt. Efter en kold nat bliver arbejdspladserne ofte kølige, og der er hurtigt brug for varme.

“Jeg er virkelig imponeret over, hvor hurtigt varmeren varmer værkstedet op om morgenen!”

Airrex AH800 har en tankkapacitet på 70 liter. Når varmeren kører, forbruger den 1,7-1,9 liter i timen, men takket være termostaten er det faktiske forbrug meget lavere. Når enheden har nået den ønskede temperatur, slukker brænderen, og brændstofforbruget falder til nul. Når temperaturen falder et par grader, tænder brænderen igen. Det betyder, at enheden ikke opvarmer aktivt hele tiden, og du behøver ikke at tanke særlig ofte.

“Jeg så varmeren hos en anden forretning på den anden side af grænsen, og jeg besluttede at købe varmeren fra Dumfries Hire and Supplies, da jeg havde hørt, at de havde dem på lager.”

Kraften i Airrex mærkes bedst, når du selv kan se den, da der virkelig ikke findes andre dieselvarmere som den, intet kommer i nærheden af brændstof- og varmefordelingseffektiviteten. Varmen er behagelig og ekstremt hurtig til at varme rum op. Airrex har ikke en ventilator, så den kan også bruges i støvede rum, hvilket også gør den ideel til byggebranchen. Varmen udstråles som infrarød stråling, hvorved genstande opvarmes i modsætning til blot luft (hvilket sparer tabt varme og energi, brændstof og penge). Dette forhindrer også, at støv hvirvles op i indåndingsluften.

”Jeg vil varmt anbefale produktet. Jeg har vist det til en række personer, og de kunne virkelig godt lide varmeren. Jeg vil varmt anbefale den til alle. Det eneste, jeg vil sige, er, at det ville være bedre med en timer, så der ville være dejligt varmt om morgenen, men bortset fra det er de perfekte.”

 

John McCulloch
Irongray Autocentre Ltd 

Airrex AH-800

  • Velegnet til ca. 2000 m³
  • 22 kW/t
  • 1,71 – 1,9 l/t (ved kontinuerlig opvarmning)
  • 70 l brændstoftank
  • Vægt: 81kg
  • 1300 x 350 x 1400 mm (B x D x H)
AIRREX AH-800