Plantevenlig Airrex AH-300 infrarød varmer til havecenteret

K-Rauta Hankasalmi købte en Airrex AH-300 infrarød varmer for at holde havens blomster i live på trods af det uberegnelige vejr i forårssæsonen.

Rummet er 15 x 15 meter og omkring 1.000 kubikmeter stort, inklusive et uisoleret område beklædt med paneler, der tillader lys at slippe igennem. Den infrarøde varmer blev anskaffet til haveområdet for at sikre, at blomsterne ville holde sig i live under det uberegnelige forårsvejr. Nattetemperaturerne kunne falde til under nul Celsius, hvilket ville have betydet døden for blomsterne uden den infrarøde varmer.

Den infrarøde varmer er rigtig nem at bruge – den fungerer, så længe du sikrer, at der er brændstof i tanken. En af de bedste ting ved varmeren er, at den ikke er skadelig for blomster eller kunder og ikke udsender giftige eller farlige kemikalier. Varmeren kan efterlades kørende natten over uden opsyn uden bekymringer.

Denne infrarøde varmer har ingen blæser. Den infrarøde stråling produceret af enheden opvarmer materialer og opvarmer derved rummet. Den infrarøde varme fordeles jævnt i alle retninger og føles behagelig selv lige ved siden af varmeren.

Airrex AH-300 varmeren har 12 forskellige sikkerhedssystemer, hvilket gør den til et ekstremt sikker varmer. Varmen, der udstråles fra varmeren, er moderat, og enhedens overflader bliver ikke farligt varme.

Enheden er også ekstremt økonomisk sammenlignet med elektriske varmerblæsere. Tidligt på foråret, lige efter anskaffelse, var varmerens forbrug lidt højere, men det faldt hurtigt ved længere tids brug. De to varmere forbrugte i første omgang maksimalt omkring 200 liter brændstof om ugen.

Airrex AH-300 er den bedste varmeløsning til effektiv og behagelig opvarmning af havearealer.

 

Shawn Robinette, Shop Manager
READ MORE