Blomstervenlig Airrex AH-300 infrarød varmer løser problemer med drivhusopvarmning

 
For tre år siden blev det i Munkkivuori-haven overvejet, hvordan lokalerne skulle holdes varme og blomsterne glade. Gasvarmeren virkede ikke, men den dieseldrevne Airrex AH-300 blev valgt som den rigtige varmeløsning.
 
Haven har en mindre butiksafdeling og et større drivhus. Hele rummet er omkring 5 meter bredt og 30 meter langt. Til at begynde med købte de en varmer, men meget hurtigt købte de en anden til butiksdelen. Produktet har været meget nemt at bruge og fungerer perfekt. Nu har virksomheden endda købt en tredje varmer. 
 
– Vi har været meget tilfredse med disse infrarøde varmeapparater. To af dem er konstant i brug, og den tredje bruges efter behov. På drivhussiden holdes varmen på knap ti grader celsius og i butikken holdes den på 13-14 grader celsius, fortæller butikschef Aki Lahtinen.
 
”Omkostningsmæssigt kan jeg sige, at Airrex er meget billigere end gasvarmere”
 
AH-300 har sikrer komfort, og holder blomsterne glade. Enheden er næsten lugtfri og producerer kuldioxid, hvilket er fantastisk i sådan et miljø. Varmeydelsen på 15 kW/t er bare optimal, og det lave brændstofforbrug har givet den ønskede omkostningseffektivitet. Medarbejderene behøver ikke at bekymre sig om at bruge udstyret, de skal bare tanke varmeren og lade den gøre sit arbejde.
 
– Ja, de her er nemme at bruge, det eneste du skal gøre er at tanke op. Prismæssigt kan jeg sige, at det er meget billigere end gasfyrede varmeapparater, siger Lahtinen.
 
Airrex AH-300 har mange ting, der gør den nem at bruge i sådanne rum. Den kan nemt flyttes og kræver ikke et separat udstødningsrør. Den er næsten lugtfri og larmer ikke. Infrarød stråling opvarmer materialet i stedet for luften. Der kræves ingen ventilator, så støv eller andre forurenende stoffer rejser sig ikke fra gulvet.
 
Alt i alt har haven været meget tilfreds med Airrex varmerne. Det termostatstyrede varmelegeme indstilles på den ønskede temperatur og så kan alle koncentrere sig om det væsentlige.
Read more about AH-300