100 % ENERGIEFFEKTIVITET
Forbrænder al diesel – op til 30 % mere effektivt end andre varmeapparater!

RIGTIG LAVT FORBRUG
2,5 l/dag, når man har et rum på 500 m³ med 15 °C indetemperatur og -0 °C udenfor

INGEN RØG
Airrex dieselvarmere genererer ikke kulilte. De er sikre at bruge uden udstødningsrør i et normalt ventileret arbejdsområde.

INFRARØD OPVARMNING TIL ALLE STØRRE RUM
Airrex varmere er designet til alle rum fra 20 m² og op. Infrarød varme opvarmer alle materialer i rummet – varmen slipper ikke så hurtigt ud af døren, når den åbnes.

WIFI-/4G-FORBINDELSE

Styr varmeren med din telefon.

2+1 ÅRS GARANTI

Alle reservedele på lager.

CE-CERTIFICERET

Overholder også det nye EU-emissionsdirektiv.

HVILKEN AIRREX-VARMER ER EGNET TIL DINE BEHOV?

AIRREX AH200i

 • Rum på op til 900 m³!
 • 13 kW/t / 44.356 Btu/t
 • 0,95 – 1,14 l/t (kontinuerlig drift)
 • Brændstoftank på 25 l
 • Vægt: 40kg
 • 78 x 30, 5 x 111 cm (B x D x H)
Lær mere om AH200i

AIRREX AH300i

 • Rum op til 1500 m³!
 • 15 kW/t / 51.180 Btu/t
 • 1,05 – 1,24 l/t (kontinuerlig drift)
 • Brændstoftank på 45 l
 • Vægt: 46kg
 • 95 x 30,5 x 108 cm (B x D x H)
Lær mere om AH300i

AIRREX AH800i

 • Rum på op til 2000m³!
 • 22 kW/t / 75.064 Btu/t
 • 1,71 – 1,9 l/t (kontinuerlig drift)
 • Brændstoftank på 70 l
 • Vægt: 81kg
 • 130 x 35 x 140 cm (B x D x H)
Lær mere om AH800i

HVORFOR VÆLGE Airrex?

DIESELDREVNE INFRARØDE VARMERE

HVAD ER AIRREX INFRARØDE VARMERE?

AIRREX er markedsleder, når det kommer til dieseldrevne infrarøde varmere. AIRREX brændstofdrevne varmere producerer sikker infrarød stråling.

Varmen, der genereres af AIRREX-varmere, er jævnt fordelt i materialerne i det rum eller den genstand, der skal opvarmes. Takket være brændstoffet, der udnyttes fuldt ud som varmeenergi, holdes emissionerne fra Airrex-varmeren så lav, at et separat udstødningsrør, der skal trækkes ud af rummet, som skal opvarmes ikke er nødvendigt.

Varmeeffekten er hurtig, og den patenterede oliebrænder og udstødningssystemet udnytter energien i brændstoffet effektivt.

HVORDAN VIRKER EN AIRREX DIESELVARMER?

Apparatet har en patenteret oliebrænder, der cirkulerer forbrændingsgasserne gennem rør med en keramisk belægning, der genererer en infrarød opvarmning.

Den flerdobbelte forbrændingsproces sikrer en fuldkommen og ren forbrænding. Derfor er et særskilt udstødningsrør ikke nødvendigt. På den måde bliver al varmen også udnyttet. Der er tilstrækkelig med ventilation i overensstemmelse med byggereglementet.

AIRREX er en meget sikker varmer. Den har tolv forskellige sikkerhedssystemer, for eksempel lugtforebyggelse, brændstofniveau, væltesensor, overophedning, sikringssystem og automatisk nedlukning.

HVILKE RUM ER AIRREX VARMERE EGNET TIL?

Airrex varmere har adskillige anvendelsesmuligheder, såsom:

 • Opvarmning af sommerhuse
 • Opvarmning af glasdækkede terrasser
 • Opvarmning af garager
 • Opvarmning af industrihaller
 • Opvarmning af telte til arrangementer
Målerapport Download brugervejledning Download CE-dokument

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

HVILKEN FORM FOR VENTILATION SKAL VARMEREN BRUGE?

Airrex kører på flydende brændstof (biodiesel, diesel eller rød diesel), som brændes helt i varmeren. Fordi der er ild, har varmeren brug for god ventilation for at fungere korrekt. Flammen er “skjult” inde i varmelegemets rør. Derfor glemmer vi måske, at afbrændingen konstant er i gang, og at processen har brug for luft.

Den almindelige pejs er et godt eksempel. Hvis ventilationsåbningerne ikke er åbne, vil pejsen ikke fungere. Det samme gælder Airrex-varmerne; der skal føres frisk luft ind i rummet. Og selvfølgelig skal den kuldioxidholdige luft udluftes for at opretholde et tilstrækkeligt iltniveau i rummet. Et for lavt iltniveau vil slukke varmeren og aktivere en fejlkode.

Som nævnt skal varmeren bruge ilt til at køre, og dette er grunden til, at der skal sikres en tilstrækkelig ventilation af lokalet. En naturlig ventilation i henhold til det gældende bygningsreglement er tilstrækkelig, hvis ind- og udgangsspjældene ikke er blokeret. Det er vigtigt at sikre, at luften cirkulerer i rummet, der opvarmes. Ideelt set bør luft tilføres gennem en indløbsventil i bunden, og den CO2-holdige luft skal udledes gennem en udløbsventil i toppen.

SPREDES VARMEN SELV I ET STORT RUM?

Ja det gør. Infrarød varme spredes jævnt og meget langt. Mange tror fejlagtigt, at der skal en ventilator til for at overføre varme fra f.eks. en ende af en hal til en anden. Der kræves ikke en blæser – den infrarøde varmer opvarmer materialer, vægge, gulve og alle andre materialer i rummet.

HVORFOR ER EN INFRARØD VARMER MERE EFFEKTIV END EN VARMEBLÆRER?

Den infrarøde varmer opvarmer materialet. En varmeblæser opvarmer luft. Når du for eksempel åbner en loftsdør til en hal, undslipper den varme luft udenfor, og der kommer kold luft ind. I en hal udstyret med infrarød varmer er alle materialer varme, så meget varmeenergi bevares selv efter luftudskiftningen. I en hal udstyret med en varmeblæser slipper al varmen ud af døren, og opvarmningen skal startes forfra ved en meget lavere temperatur. Derfor kræver den infrarøde varmer meget mindre energi.

HVORDAN KAN DIESELVARMEREN UNDGÅ AT LUGTE?

Når det brugte brændstof forbrændes næsten fuldstændigt, skaber det ikke lugte eller farlige emissioner. Kulilte dannes ved ufuldstændig forbrænding, med for lidt ilt. Når forbrændingen er fuldstændig, dannes der ingen kulilte. Airrex’s produktudviklingshistorie går over 20 år tilbage, så varmerens funktion er blevet finjusteret til perfektion.

KAN VARMEREN ANVENDES UDEN EN APP ELLER WIFI?

Ja den kan. i-modellerne fungerer også som tidligere Airrex-modeller. Du kan styre dem med kontrolpanelet på maskinen eller med den medfølgende fjernbetjening.

Flere spørgsmål og svar

Originalt AIRREX UDSTYR og reservedele

 

100,00 DKK
520,00 DKK

Airrex varmeapparater udstyr

Batteridrevet brændstofoverførselspumpe

370,00 DKK
185,00 DKK

Airrex varmeapparater udstyr

Vogn (AIRREX AH-200/AH-300)

1 045,00 DKK

Airrex varmeapparater udstyr

Rørforlængelse 1m

420,00 DKK
260,00 DKK

Airrex varmeapparater udstyr

Rørforlængelse, 90 graders vinkel

490,00 DKK

Airrex varmeapparater udstyr

Transportvogn (AIRREX AH-800/800i)

1 045,00 DKK

Airrex varmeapparater udstyr

Beskyttelsesramme (AIRREX AH-300)

3 000,00 DKK

Airrex varmeapparater udstyr

Beskyttelsesramme (AIRREX AH-800)

3 400,00 DKK

Airrex varmeapparater udstyr

Rørforlængelse 0,5 m

270,00 DKK